Efi Gjika — Barbie

Efi Gjika - Barbie

Текст Efi Gjika — Barbie

Nuk kam sekrete
Dhe të gjithëve do t’iu them
Problemi që unë kam
Një përgjigje nga ju pret
Më thonë mua Barbie
Mos këtu, e mos atje
Por une ndryshe mendoj
Nuk jam frut e nuk jam vezë
Jo jo, mos më drejto
As një çast mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë
Jo jo, mos më drejto
As një çast mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë
Jam vajzë çapkëne
Si në shkollë dhe në shtëpi
Sa herë që vetëm jam
Unë e bëj ndonjë prapësi
Më thonë mua Barbie
Mos këtu, e mos atje
Por une ndryshe mendoj
Nuk jam frut e nuk jam vezë
Jo jo, mos më drejto
As një çast mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë
Jo jo, mos më drejto
As një çast mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë
Do not tell what to do
I don’t want to follow you
Why you call me Barbie doll
I am a smart girl overall
Jo jo, mos më drejto
As një çast mos më gjyko
Vehten s’dua ta mendoj
Si një kukull që s’ka gojë

Слушать Efi Gjika — Barbie

Смотреть клип Efi Gjika — Barbie